1. Selectati proiectul in care doriti sa participati

Informații despre mobilitatile de tineret actuale pot fi găsite în secțiunea Anunturi Citiți cu atenție detaliile despre proiectul pentru care aplicati. Informații detaliate despre fiecare proiect pot fi găsite în pagina proiectului.

2. Cititi regulamentul de participare

Toate deplasarile in cadrul unor proiecte internaționale fac obiectul unor principii generale prevăzute în Regulament. Cunoașterea si respectarea regulamentului intra in responsabilitatea fiecărui participant.

3. Completati formularul de aplicatie

Completati formularul de aplicatie, accesand sectiunea Inscriere Comunitatea tinerilor. Asigurati-va ca completati toate campurile formularului de aplicatie.

4. Platiti taxa de participare si achizitionati biletele de avion

Asteapta confirmarea de participare la proiect, aceasta va fi trimisa pe email de catre echipa CPDIS. După primirea confirmării de participare la proiect, ai 3 zile la dispozitie pentru a achita taxa de participare în contul Asociatiei. Trimite confirmarea platii la adresa office@cpdis.ro Mai departe, aveti la dispozitie 5 zile pentru achizitia biletelor de avion. Este recomandat sa confirmati cu noi ruta preferata inainte de achizitia biletelor. Incercați să alegeti cele mai economice variante de transport.

5. Fa-ti bagajele si pregateste-te de distractie!