• Evenimente

  Fold your dreams – Atelier de origami la Biblioteca Națională, organizat de Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale in 27 iunie 2014. Acest eveniment a avut ca si scop familiarizarea copiilor cu tehnicile origami, dezvoltarea competentelor si abilitatile tinerilor cu varsta cuprinsa inte 8 si 14 ani in arta origami. La eveniment au participat elevi din cadrul Centrului de plasament Acasa si a scolilor 81 si 199.

  Evenimente
 • Proiecte

  Asociatia “Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale” impreuna cu asociatiile partenere: Oportunidad Europa – Spania, ADVIT – Republica Moldova, Health Academy Association – Turcia, anunta finalizarea proiectului SEV “Voluteer in Romania”. Acest proiect este finantat cu sprijinul Comisiei Europeane, prin programul „Youth in Action” – Actiunea 2 – Serviciul european de voluntariat.

  Proiecte
 • Despre Noi

  CPDIS – Asociaţia “Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale” este o organizatie care are o vasta exerienta in lucru cu tinerii, in implementarea si realizarea proiectelor. Am implementat mai multe proiecte cu fonduri europene si suntem parteneri cu peste 20 de organizatii din Europa. Am implicat in proiectele din Romania peste 100 de tineri.

  Despre Noi

Proiecte Recente

 

 

Despre Echipa

 

Presedinte
Florescu Cristian

Vicepresedinte
Dragos Drumen

Secretar
Cojocaru Traian Ciprian

 

 

CPDIS – Asociaţia “Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale” este o organizatie care are o vasta exerienta in lucru cu tinerii, in implementarea si realizarea proiectelor. Am implementat mai multe proiecte cu fonduri europene si suntem parteneri cu peste 20 de organizatii din Europa. Am implicat in proiectele din Romania peste 100 de tineri. Prin aceste proiecte tinerii au dobandit competente care le-au permis o trecere mai usoara la viata activa. In colaborare cu partenerii internationali am trimis in schimburi de tineri peste 250 de tineri. Toti acestia au primit certificate care sa le ateste competentele obtionute in aceste schimburi.

Membrii echipei de management sunt implicati in scrierea si implementarea proiectelor cu fonduri structurale. Deasemenea avem experienta in lucru cu grupurile vulnerabile, grup tinta in acest proiect. In acest moment avem mai multe parteneriat incheiate cu organizatii de femei, romi, copii institutionalizati si alte grupuri in situatii de risc pentru a ii ajuta sa se integreze in societatea civila.

Asociaţia Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale este o organizaţie de tineret care are ca scop dezvoltarea şi implementarea programelor cu finanţare publică sau comunitară în cadrul comunităților locale, pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a societății în ansamblul său.