Asociatia “Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale” impreuna  parteneri din Turcia, Italia, Spania si Bulgaria, anunta  finalul proiectului NE(E+)tD

Grupul a fost format dintr-un numar de 46 de tineri, cu varsta cuprinsa intre 18-30 ani (inclusiv 5 grup lideri), din cele 5 tari partenere. Tinerii au participat la diverse activitati de educatie non-formala prin care s-a urmarit: dezvoltarea competentelor sociale, culturale si dezvoltarea initiativelor tinerilor

Durata mobilitatii: 01.06.2018-08.06.2018

Locatia desfasurarii proiectului: Horezu, Romania.

 Obiectivele principale ale acestui schimb de tineri sunt:

O1: La finalul scimbului de tineri 46 de tineri au dobândit competenţe cheie care să îi ajute să debaseasca barierele culturale şi educaţionale.

O2: La finalul schimbului de tineri cei 46 de tineri si-au dezvoltat increderea in sine şi creativitatea prin organizarea unei expoziţii fotografice în Horezu.

O3: La finalul schimbului de tineri 30 de tineri NEET, s-au simţit integraţi social, au dobândi competenţe cheie şi sunt pregătiţi pentru integrarea pe piaţa muncii.

O4: La finalul schimbului de tineri organizaţiile implicate au 9 tineri care au devenit lucrători de tineret si se implica în organizarea locistica a organizaţiei.

Metodele de Educatie nonformala folosite:

– Jocuri

– Teatru forum

– Cafenea publica

– Debate

– Workshop-uri

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la urmatoarele date de contact:

Persoana de contact:

Florescu Cristian – Asociatia “Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale”

Telefon: 0726 32 30 78

Adresa asociatia_cpdis@yahoo.com

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus +. Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabila de utilizarea informatiilor continute de aceasta comunicare.