În perioada 12-13 martie 2024 s-a desfășurat în Varșovia – Polonia activitatea Kick-off Meeting pentru proiectul EnvInSport. Această întâlnire a fost coordonată de Fundacja na rzecz Odzysku Opakowań Aluminiowych RECAL din Polonia împreună cu partenerii din România – Asociația Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale, Republica Cehă – CESKA ASOCIACE SPORT PRO VSECHNY, Slovacia ASOCIACIA SPORTU PRE VSETKYCH SLOVENSKEJ
                                                                                                    
În cadrul acestei întâlniri am stabilit:
1. Planul de Cooperare și Comunicare între parteneri
2. Strategia de difuzare – inclusiv sigla proiectului
3. Am stabilit lista KPI-urilor și diagrama Gant pe parcursul celor 12 luni de implementare
4. Profilul participanților pentru mobilitatea transnațională
5. Am avut discuții legate de structura site-ului proiectului

În cadrul acestei întâlniri, partenerii au dezbătut mai multe opțiuni de implementare a mobilităților în țările partenere, în funcție de evenimentele sportive.

Obiectivul proiectului este de a promova masajul că activitatea fizică menține omenirea într-o formă bună și sănătoasă și prelungește viața indivizilor, atunci când salvarea resurselor naturale este esențială pentru reducerea schimbărilor climatice și menținerea mediului frumos și într-o stare bună pentru generațiile următoare.


Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele date de contact:

 

Persoana de contact:

Artur Łobocki – Fundacja RECAL

Adresa de email: artur.lobocki@recal.pl

Cristi  Florescu – Asociatia CPDIS

Adresa de email: asociatia_cpdis@yahoo.ro

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană. Opiniile și opiniile exprimate sunt totuși doar ale autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană, nici EACEA nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.