CPDIS la „International Business Forum – IBF”

Asociația CPDIS a participat la conferința „International Business Forum – IBF”, conferința adresată antreprenorilor români care vor să-și internaționalizeze afacerile și doresc să identifice oportunități de dezvoltare pe noi piețe. Prin membrii săi, Asociația CPDIS, a promova proiectul eNEET Rural project și a prezentat obiectivele și rezultatele acestui proiect finanțat prin EEA and Norway Grants. Am identificat noi oportunităti de colaborare și practică pentru tinerii NEET în domeniul agro-business. 


Parteneriate prospere
CPDIS s-a întâlnit cu Asociația ASALT pentru a stabili termenii unui parteneriat in cadrul eNEET Rural project. Astfel, în urma parteneriatului încheiat între cele două organizații de tineret, președintele ASALT a fost invitat alături de CPDIS pentru a participa la cea de-a treia întâlnire a partenerilor de proiect.


Traininguri online și offline pentru NEETs

Consorțiumul de parteneri din România, Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Italia, Spania și Norvegia a lucrat la dezvoltarea materialelor de training pentru noțiuni de dezvoltarea personală, noțiuni din lumea de afaceri și noțiuni din lumea de afaceri agricolă; astfel că, aceste materiale au fost finalizate și sunt disponibile pe platforma online https://www.eneet-elearning.eu . Acestea vor deveni disponibile și în limba română în cel mai scurt timp.


Ziua Educației Non-Formale
În cadrul Zilei Educației Non-Formale, CPDIS a prezentat proiectul eNEET Rural, finantat prin EEA and Norway Grants autorităților locale și tinerilor din Horezu, Romania. Această prezentare a fost prosperă pentru posibile viitoare colaborări în ceea ce privește proiectul eNEET Rural.


Parteneriat internațional cu Letonia
În luna noiembrie CPDIS și D.G.T. Latvia se vor întâlni față în față pentru a concretiza discuțiile online într-un parteneriat în cadrul proiectului eNEET Rural.


Târgul INDAGRA 30.10 – 03.11
Tot în luna noiembrie va avea loc târgul Indagra de la Romexpo, cel mai mare târg agricol din România. Asociatia CPDIS o să fie prezentă prin membrii săi și vor informa părtile interesate despre oportunitatea de a ne susține în proiectul eNEET.


Get in touch!