Târgul INDAGRA 30.10 – 03.11
În luna noiembrie a avut loc târgul Indagra de la Romexpo, cel mai mare târg agricol din România. Asociatia CPDIS a fost prezentă prin membrii săi și vor informa părtile interesate despre oportunitatea de a ne susține în proiectul eNEET.


Primul parteneriat bilateral cu Letonia
CPDIS a închieat primul parteneriat bilateral cu Asociația D.G.T. Latvia cu scopul de a oferi oportunitatea tinerilor letoni NEETs de a accesa cursurile online de dezvoltarea personală, business și agri-business.


Traininguri online și offline pentru NEETs

Consorțiumul de parteneri din România, Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Italia, Spania și Norvegia a lucrat la dezvoltarea și traducerea materialelor de training pentru noțiuni de dezvoltarea personală, noțiuni din lumea de afaceri și noțiuni din lumea de afaceri agricolă; astfel că, aceste materiale au fost finalizate și sunt disponibile pe platforma online https://www.eneet-elearning.eu.


Parteneriate locale
În ultimele două luni, CPDIS a încheiat parteneriate cu Asociația pentru Incluziune și Dezvoltare Socială Gorj și Asociatia Fundația Umanitară Friend’s Society. În cadrul întâlnirii am discutat despre training-urile online si offline pentru dezvoltare personală, business și business în agricultură pe care tinerii NEET le pot accesa.

G