Suntem bucuroși să împărtășim cu voi rezultatele extraordinare ale schimbului de tineri #greenITiatE+,  recent desfășurat în Balan,  desfasurat intre 22.11.2023 -29.11.2023, în care au participat 44 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani din Romania, Turcia, Polonia, Letonia, Grecia si Croatia. Acest schimb de tineri, face parte din acreditarea CPDIS pe anul 2023.

Ne dorim să vă prezentăm obiectivele principale ale acestui schimb de tineri și cum am reușit să le atingem cu succes

 Obiectivul 1: Creșterea competențelor digitale și ecologice pentru toți participanții până la sfârșitul proiectului. Prin intermediul sesiunilor noastre de formare și a atelierelor practice, am oferit tinerilor participanți oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile digitale și de a înțelege mai bine importanța protejării mediului înconjurător.

 Obiectivul 2: Crearea de oportunități incluzive pentru tinerii cu oportunitati reduse. 

Prin implicarea tinerilor cu oportunitati reduse în schimbul de tineri, am creat un mediu prietenos și incluziv în care aceștia au putut să-și dezvolte încrederea în sine și abilitățile.

 Obiectivul 3: Crearea de noi oportunități de colaborare și networking cu voluntari, ONG-uri și părțile interesate din domeniul educației nonformale. 

Va invitam sa vizionati videoclipul schimbului de tineti #greenITiatE+:

#greenITiatE+ #asociatiacpdis #acreditare #writingnonformalstories #eramusplus #acreditare