Va invităm să explorați o serie de videoclipuri informative de prezentare a diverselor organizații din proiectul Skills for New Horizons. De la managementul de proiect la analiză produselor sportive, branding personal la planificarea evenimentelor și planificarea financiară, această listă  oferă informații și cunoștințe valoroase pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea personală și profesională.

Dacă vi se pare că aceste videoclipuri sunt utile, asigurați-vă că urmați Skills for New Horizons pentru conținut mai antrenant și educațional.

CURS DE MANAGEMENT DE PROIECT

Acest videoclip a fost prezentat de Asociația CPDIS pentru Proiectul Skills for New Horizons. Descoperiți arta și știința managementului de succes al proiectelor în timp ce vă ghidăm prin concepte esențiale, metodologii și cele mai bune practici care vă vor oferi capacitatea de a conduce și de a livra proiecte cu excelență. Asigurați-vă că vizionați restul videoclipurilor noastre doar aici pe Skills for New Horizons!

Produse sportive

Acest videoclip a fost trimis de IronMan Towarzystwo Sportowe pentru Proiectul Skills for New Horizons. Aflați anatomia produsului dvs. și cum să vă identificați clienții prin mai multe exerciții din acest videoclip. Dacă v-a plăcut acest videoclip, asigurați-vă că urmați Skills for New Horizons!

Branding si comunicare

Acest videoclip a fost trimis de IronMan Towarzystwo Sportowe pentru Proiectul Skills for New Horizons. Bun venit la un alt videoclip informativ despre construirea unui brand personal puternic și creșterea abilităților de comunicare. Asigurați-vă că vizionați restul videoclipurilor noastre doar aici pe Skills for New Horizons!

Organizare de evenimente sportive

Acest videoclip a fost prezentat de EAS SEGAS Cyclades pentru Proiectul Skills for New Horizons. În acest videoclip, vă ducem în culisele pașilor necesari pentru organizarea evenimentelor sportive. Acesta este conceput pentru a oferi persoanelor pasionate ca tine abilitățile și cunoștințele necesare pentru a excela în lumea interesantă a coordonării evenimentelor sportive. Nu uitați să urmăriți restul videoclipurilor noastre doar aici pe Skills for New Horizons!

Planificare financiară

Acest videoclip a fost prezentat de Alfafin pentru Proiectul Skills for New Horizons. Aflați elementele de bază ale planificării financiare în acest scurt videoclip despre venituri și costuri inițiale. Urmăriți mai multe videoclipuri instructive doar aici pe Skills for New Horizons!